Знаменитий кіт Степан отримав відзнаку World Influencers and Bloggers Awards у Каннах

Знаменитий кіт Степан отримав відзнаку World Influencers and Bloggers Awards
Instagram/loveyoustepan

Харківський кіт Степан отримав блогерську премію.

Поділитися:

Знаменитий кіт Степан із Харкова отримав у Каннах відзнаку World Influencers and Bloggers Awards. На церемонії нагородження Степан був присутній особисто, на червоній доріжці він позував у синьо-жовтому метелику. Цього року в рамках церемонії вручення «Оскару для блогерів» було організовано збирання коштів для допомоги постраждалим у війні в Україні.

Степана на нагороду номінували ще 30 березня, відзначивши, що він зібрав понад 10 тисяч доларів допомоги для тварин, які постраждали через війну в Україні. Кіт Степан подолав важкий шлях для того, аби евакуюватися через війну, яку розпочала росія. Нині кіт Степан із хазяйкою Анною перебувають у Монако, чекаючи на час, коли вони зможуть безпечно повернутися додому.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Степан (@loveyoustepan)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звернення 1+1 media та Rewilding Ukraine щодо необхідності захисту тварин, які страждають від війни рф в Україні

Кіт Степан з Харкова – інтернет-сенсація у ТікТок та Instagram. Він став популярним завдяки кумедним фото та відео. Соцмережі від його імені веде господарка Анна, яка підібрала його ще одномісячним кошеням, біля ринку. Справжню велику популярність Степан отримав, коли його акаунт помітила відома поп-співачка Брітні Спірс і виклала фото кота у своєму Інстаграмі. Тоді інтернет-сенсація кіт Степан звернувся до Брітні Спірс голосом Руслана Сенічкіна в ефірі «Сніданок з 1+1».

Новини по темі