Оля Полякова у "Світському житті" прокоментувала конкуренцію з іншими тренерами "Голосу країни" та розповіла про реакцію аудиторії на її участь у шоу

Оля Полякова розповіла "Світському життю" подробиці її тренерства у "Голосі країни".

Поділитися:

Вперше за всі сезони "Голосу країни" зірковим тренером стала співачка Оля Полякова. У інтерв'ю "Світському життю" вона розповіла, чи відчуває конкуренцію з іншими наставниками, а також як реагувала аудиторія на її тренерство у шоу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова розповіла, чи є шанс у її доньки стати учасницею «Голосу країни», та кого з тренерів більше всього боялася

Попри великий досвід у шоубізнесі, у кріслі "Голосу країни" Оля Полякова абсолютний новачок. Як у неї складаються стосунки з тренерами, які вже мали досвід наставництва у проєкті? Розповіла:

Я починала свій творчий шлях майже тоді, коли починав найстарший тренер "Голосу країни", Святослав Вакарчук, а запалала, коли починала наймолодша тренерка, Надя Дорофєєва! Тому я всіх дуже давно знаю, з усіма товаришую, в нас дуже класна та тепла компанія. А ось коли вже наші учасники будуть конкурувати та змагатися один з одним, тоді й увімкнеться здорова конкуренція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки теж проходять кастинг: як відбирають тренерів у шоу «Голос країни» (відверта розмова у прямому ефірі Олі Полякової)

Коли співачку оголосили наставником у шоу, глядачі "поділилися на два табори": одні були раді такому результату, інші — навпаки. Як сама Полякова сприйняла хейт? Пояснила:

Моя планида завжди така. Коли я тільки починала, теж не була "посередині": або мене ненавиділи, або мене любили. Тих, хто мене любив, було дуже мало. Тих, хто ненавидів, було більше. Але згодом я отримала любов публіки. У мене є велика ціль: зробити тих, хто не сприймає мене як тренера "Голосу країни", своїми прихильниками. Я все зроблю для цього.

Дивіться, як Оля Полякова справляється з роллю тренера у шоу щонеділі о 21:00, а також виступ сестер Войцеховських у третьому випуску шоу, які обрали своїм наставником саме Полякову: