Як і в чому зустрічати Новий рік 2024: щасливі та нещасливі кольори

Як і в чому зустрічати Новий рік 2024: список щасливих кольорів
Freepik

Які кольори не підходять для святкування нового 2024 року?

Поділитися:

Новий 2024 рік пройде під заступництвом Зеленого Дерев'яного Дракона за східним гороскопом. Прийдешній рік має бути благополучним, адже покровитель уособлює в собі дух неба і землі, є врівноваженою, спокійною, харизматичною та цілеспрямованою твариною. Як і в чому зустрічати Новий рік, які кольори вважаються щасливими, а які краще не вдягати?

Як зустрічати Новий рік 2024

Зелений Дракон не любить буденність та рутину, тому 2024 рік рекомендується зустрічати активно. Зелений Дерев'яний Дракон цінує час, проведений в родинному колі. Можна зібратися разом з рідними або друзями за великим столом з вишуканими стравами. Даруйте один одному не лише матеріальні речі, але й незабутні емоції. Нехай в подарунках буде частка вашої душі та відданості. У новорічну ніч варто також зробити те, на що раніше ви ніколи не наважувалися. Важливо яскраво прикрасити оселю, аби привернути щастя і достаток у ваш дім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розпочався Різдвяний піст: від чого слід утриматись до свята

В якому кольорі зустрічати Новий рік 2024

Щасливими кольорами 2024 року стануть похідні від елементів Землі та Дерева — смарагдовий зелений і жовтий. Також до переліку кольорів, у яких можна зустрічати рік Зеленого Дракона входять:

  • золотий;
  • сріблястий;
  • червоний;
  • білий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Список справ, які потрібно встигнути зробити до Нового року

Які кольори не підходять для святкування нового 2024 року: повний список

Ці кольори не співпадають з темпераментом Дракона, тому їхнє використання навряд чи задобрить покровителя року.

Кольори, в яких не рекомендується зустрічати 2024 рік:

  • темний шоколад;
  • темно-жовтий;
  • чорний;
  • синій.

У чому зустрічати Новий Рік 2024

Оскільки символом 2024 року є Зелений Дерев'яний Дракон, то святковий одяг повинен бути яскравим, вишуканим та водночас зручним. Стилісти радять віддавати перевагу якісним тканинам, таким як шифон, оксамит, атлас, шовк тощо. Новорічний образ повинен підкреслювати індивідуальність особистості та виділяти її серед інших. Додавайте яскраві акценти: стрази, паєтки, прикраси, камінці.

Де працювати у 2024 році: дізнайтеся про трендові професії у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна та YouTube. Також слідкуйте за новинами у соцмережах проєкту:

Новини по темі