"Я не уявляла, що зніму капелюх і почну шукати зниклих безвісти українців", — Катерина Осадча про 19-річчя "Світського життя" (фото)

"Не уявляла, що зніму капелюх": Катерина Осадча про "Світське життя"

Катерина Осадача поділилася архівними фото зі "Світсього життя" в день народження проєкту.

Поділитися:

Сьогодні, 10 травня, "Світське життя" відзначає 19 років. В новому дописі в Instagram Катерина Осадча поділилася спогадами про роботу над проєктом та розповіла, як війна змінила її життя та життя всієї країни.

"Ми зупинилися на позначці 17, не дотягнули до великого ювілею. Скажений сусід повернув життя кожного з нас в інше русло. За 17 років де ми тільки не були та хто тільки не потрапляв під шквал наших питань: від Дональда Трампа до Сари Джесіки Паркер, від Леоніда Кравчука до Володимира Зеленського", – пригадує вона.

Катерина Осадча

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Осадча показала рідкісне фото з 21-річним сином та розповіла про різницю поколінь у родині

З початком повномасштабної війни життя українців змінилося на до та після. Світська хроніка відійшла на другий план, а Катерина Осадча зайнялася пошуком зниклих людей, запустивши спільний з "1+1 Україна" проєкт "Знайти своїх". 

"Велика війна все змінила, звичайно, я не уявляла, що зніму капелюх і почну шукати зниклих безвісти українців, але всі ми в своїй країні для чогось, в кожного в цій війні своя місія", – поділилася ведуча.

Катерина Осадча

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Обіцяю, що заради вашого весілля я поновлю “Світське життя”: у проєкті “Пісня мого життя” на “1+1 Україна” Катя Осадча пообіцяла герою повернення улюбленого мільйонами проєкта

Попри труднощі, Катерина Осадча вірить у світле майбутнє України.

"І ми точно знаємо: найголовніше, що в нас не можна відібрати, – це нас самих. Тому обов’язково далі буде", – підкреслила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Осадча пригадала часи "Світського життя": фото 19 років тому і зараз

Новини по темі