Акторка “Обіцянки Богу” та “Батьківського комітету” Надія Хільська вперше розповіла, як під час повномасштабного вторгнення працювала у кавʼярні

Обіцянка Богу
Зірка серіалу “Обіцянка Богу” Надія Хільська про втрату чоловіка і роботу баристою на початку вторгнення
1plus1

Зірка серіалу “Обіцянка Богу” Надія Хільська про втрату чоловіка і роботу баристою на початку вторгнення.

Поділитися:

Нещодавно на 1+1 Україна відбулась премʼєра серіалу “Обіцянка Богу”. Для акторки Надії Хільської роль у серіалі стала першою після втрати чоловіка - актора Олексія Хільського, який загинув на фронті. Сюжетну лінію адаптували під неї, щоб персонаж Надії транслював важливі меседжі - любов до життя та підтримку близьких у найважчі часи. Незабаром  глядачі побачать акторку ще в одному серіалі телеканалу “1+1 Україна” - “Батьківський комітет”. Це історія про українців, які намагаються перешкодити депортації дітей з тимчасово окупованих територій до рф

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єра серіалу "Обіцянка Богу": знайомимося з персонажами та їхніми складними стосунками

Мало хто знає, але у 2022 році під час повномасштабного вторгнення акторка на деякий час змінила професію. Вона працювала у кавʼярні баристою. Як розповіла Надія в ексклюзивномі інтервʼю для Фактів, у травні 2022 року недалеко від дому вона влаштувалась у кавʼярню.

“У мене не було ніякого досвіду, але власники — переселенці з Донецька, що поїхали ще 10 років тому, — взяли мене. Я рік працювала у тій кавʼярні. Вмію варити каву, малювати сердечко й гілочку на лате”, - розповіла акторка.

Надія звільнилась, коли загинув чоловік. Зараз той період роботи в кавʼярні вони згадую неначе гру у кіно.

“Ми пережили там найважчі часи. Страшні обстріли, віялові відключення світла. Але ми не залишали наших відвідувачів без кави, варили у турці на газовій горілці, запалювали свічки, вмикали музику через блютуз-колонку… Було атмосферно й затишно. До нас приходили ховатися від вибухів, бо це на цокольному поверсі”, - пригадала Надія Хільська.

Як зізналась акторка, повернення на знімальний майданчик далось її нелегко. Втім зараз робота стала для неї порятунком.

“Я зараз просто щаслива, коли в роботі, мене це рятує”, - поділилась Надія

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "А я була в сердечку?" — Валерія Ходос та Юрій Феліпенко записали кумедне відео по серіалу "Обіцянка Богу"

Новини по темі