Донька-акторка та режисерський дебют, на заваді якому стала війна: цікаві факти про акторку "Продовження роду" Дарину Трегубову

Продовження роду
19:00
27 квітня
Дарина Трегубова: біографія та цікаві факти про акторку
Фото: instagram.com/dasha.tregubova

Розповідаємо цікаві факти з біографії акторки Дарини Трегубової, яка зіграла у серіалі "Продовження роду".

Поділитися:

27 квітня о 19:00 на “1+1 Україна” відбудеться премʼєра 4-серійної драми “Продовження роду”. Це історія про чотирьох жінок, які зустрічають повномасштабне вторгнення у пологовому будинку.

За сюжетом, чотири жінки опинились в заміському пологовому будинку на лінії фронту – заблокованому і під ворожим обстрілом. У колишньому житті рішення народити дитину кожна з них вистраждала та приймала в умовах особистих дилем й конфліктів. Тепер вони не лише борються за власне виживання, але й за можливість народження своїх дітей.

У серіалі “Продовження роду” глядачі побачать акторку та телеведучу Дарину Трегубову. Пропонуємо ближче познаймотися з акторкою та дізнатися кілька цікавих фактів про неї.

Продовження роду

Дарина Трегубова: цікаві факти

1. У телеіндустрії Дарина як риба у воді. Так, окрім акторства та роботи телеведучою, вона також має досвід у сценаристиці, режисурі, створенні реклами та продюсуванні. Роботу на телебаченні Дарина Трегубова розпочала ще у 17 років!

2. Наразі Дарина розлучена та виховує донечку Поліну. Донька пішла по стопах матері та також займається акторством. Зокрема маленька Поля вже зіграла одну з головних ролей в українсько-польській картині "Щедрик".

Щедрик

Фото: Кадр з фільму "Щедрик

3. Акторство доньки допомогло їх родині знайти прихисток на початку повномасштабного вторгнення у Польщі. Мама дівчинки, з якою Поліна знімалася у польсько-українській стрічці "Тато", стала хорошою подругою Дарини та допомогла облаштуватися у Польщі. Однак згодом Дарина Трегубова прийняла рішення повертатися до України та наразі з донькою працює тут.

4. Повномасштабне вторгнення стало на заваді режисерського дебюту Дарину. Перший знімальний день авторського трилеру мав бути 26 березня 2022 року — на день народження акторки. Однак зйомки довелося скасувати та перенести на невизначений термін. У одному з інтерв'ю Дарина розповіла, що роботу над стрічкою планують відновити вже цього року.

5. Уже восьмий рік Дарина Трегубова розвиває власний проєкт "Даша читає". У ньому вона декламує сучасну українську поезію, а записами ділиться у своєму Інстаграмі:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Новини по темі