Lida Lee лікується від алкоголізму: що відомо

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Lida Lee лікується від алкоголізму: що відомо
Прес-служба Lida Lee

Чутки чи правда: чи насправді Lida Lee бореться з алкозалежністю - розповіли у «ЖВЛ представляє».

Поділитися:
Триває збір історій з нагоди дня народження "Сніданку з 1+1". Записуйте відеоролик у горизонтальному форматі за посиланням.

Днями скандальний блогер Богдан Беспалов стверджував, що співачка Lida Lee проходить серйозне лікування в рехабі. А посилається блогер на відео від близького оточення Ліди. Зокрема, на відео співачка нібито в реабілітаційному центрі боротьби з алкогольною залежністю і ділиться перебігом лікування. За словами блогера, відео скоріш за все, з чату для близьких друзів. 

«Ліда зараз проходить лікування, досить серйозне лікування, в реабілітаційному центрі по боротьбі з алкогольними залежностями. І ось цей кружечок, який нам злили - це з близького оточення співачки. Як я зрозумів, у них є чат для друзів, де вони спілкуються між собою. І там Ліда розповідала про те, як проходить зараз її лікування» - розповів Беспалов на своєму YouTube каналі 

Втім, артистка відреагувала на чутки. Вона не підтвердила залежність, але натякнула, що це правда:

«У найвразливіший період життя від найближчих друзів ніж у спину. Думаю, зможу колись розповісти, але не зараз. Я не прощаюсь! Це лиш останній епізод «прірви»».

До слова, вже 2 місяці співачка нічого не викладає в своїх соц мережвх, що, звісно, викликало хвилю переживань у її шанувальників та низку чуток. Тим не менш, схоже, що Lida Lee ще не скоро вийде на звʼязок. 

Нагадаємо, що Lida Lee у 2021 році була нагороджена премією «Yuna» у статусі «Відкриття року» та активно брала участь у різних проєктах, в чому числі у «Танцях з зірками». Співачка раніше була бек-вокалісткою Монатіка, а згодом розпочала власну карʼєру. Та у 2024 її помітили у ресторані, де дівчина поводила себе дивно і вживала алкогольні напої.

Дивіться більше цікавих новин про життя знаменитостей у проєкті "ЖВЛ представляє" в "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі