У Василя Вірастюка народився четвертий син, але не від дружини: подробиці нового кохання спортсмена

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Василь Вірастюк зізнався, що зраджував дружині, поки вона перебувала закордоном
inst: vasylvirastyuk

Василь Вірастюк зізнався, що зраджував дружині, поки вона перебувала закордоном. про це і інше дивись у «ЖВЛ представляє».

Поділитися:

У Василя Вірастюка народився четвертий син - Володимир. Зараз йому буде на днях 9 місяців, про це детальніше розповіли у «ЖВЛ представляє» з Тімуром МірошніченкоЗі слів Вірастюка, його нові стосунки з Іриною, що молодше чоловіка на 11 років, тривають більше року. Спортсмен зізнався, що зрадив дружину Інну:

«Почалися стосунки, коли дружина поїхала закордон і перебувала там. Я думаю, що це, як говорять «клин клином». Бо я її вчинок теж сприйняв зрадою. Думаю, що зрада була і з її боку, бо вона зробила по своєму, не дослухавшись мене».

Зрадою Василь називає виїзд дружини закордон. Нагадаємо, що у Вірастюка є ще троє дітей: двадцятирічний Адам, що є сином стронгмена від першого шлюбу, та діти від Інни - шістнадцятирічний Олег та восьмирічний Олександр. Новину про народження братика хлопці сприйняли по різному. Адам - нормально, а Олег більш насторожено. Про це поділився Вірастюк в одному з інтервʼю. Також згадав першу зустріч з новою коханою. Виявляється, вона відбулася вже при Інні у 2019 році:

«Ми з дружиною Інною були в ресторані. Це відбувалось в Івано-франківську. В той момент підійшла група дівчат сфотографуватись - оце було наше перше знайомство».

Роман з Іриною розвинувся вже під час повномасштабного вторгнення. Вірастюк запевняє, що щасливий попри війну, аліменти та суди з колишньою. Одружуватися спортсмен не поспішає, адже досі офіційно не розлучений з Інною. Вірастюк каже, що не може прогнозувати наперед, доки не набуде офіційного статусу розведеного, а далі вже буде дивитись і планувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі