Відхрестився від роману: Дан Балан поставив жирну крапку у стосунках з Тіною Кароль

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Дан Балан розвіяв чутки про роман з Тіною Кароль
inst: danbalan

Піар-стосунки чи гірке розставання: що було між Даном Баланом і Тіною Кароль - розповіли у «ЖВЛ представляє».

Поділитися:
Триває збір історій з нагоди дня народження "Сніданку з 1+1". Записуйте відеоролик у горизонтальному форматі за посиланням.

Співак Дан Балан остаточно розвіяв чутки про роман з Тіною Кароль, що нібито тривав вже 5 років. У своєму телеграм-каналі молдовський співак розповів, що фан група «DanTina» тероризує його сімʼю, друзів та близьке оточення. Саме тому він вирішив зараз чітко окреслити правду про взаємини з Тіною:

«Я хочу звернутися до групи «DanTina», яка тероризує мою сім'ю, друзів та близьке оточення: це низько! Як я вам казав кілька років тому: нас із Тіною не пов'язують близькі стосунки. Ми не спілкувалися вже два роки. Немає сенсу в існуванні вашої групи. Ви живете в ілюзіях, а ваші дії, які націлені на те, щоб шкодити іншим, роблять вашу спільноту небезпечною для суспільства».

Вперше про суто «робочі» стосунки між Даном та Тіною стало відомо у 2021 році. Пара разом брала участь у проєкті «Голос країни» у якості тренерів і показово вели себе так, ніби зустрічаються. Фанати постійно помічали романтичні натяки, флірт та неоднозначну поведінку між цими двома. Співак навіть познайомив Тіну зі своєю мамою, а згодом пара випустила сумісний трек «Домой». Теорії про їх роман не вщухали і палкі фанати пари в телеграм-каналі «DanTina» продовжували постити архівні відео з «Голосу країни» під романтичну музику і навіть фантазувати у фотошопі, який могли б мати вигляд їхні діти. До того ж, шукали приховані сенси у текстах пісень. Тіна Кароль, на противагу Дану Балану, поки ніяк не коментує цю ситуацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі