Тімур Мірошниченко розповів про залаштунки Національного відбору на Євробачення 2024 (ексклюзив "Сніданку з 1+1")

Ведучий Нацвідбору на Євробачення 2024 Тімур Мірошниченко розповів про цьогорічний ефір та голосування.

Поділитися:

Наступний 2025 рік буде 20-м, відколи ведучий "1+1 Україна" Тімур Мірошниченко веде прямий ефір Національного відбору на Євробачення 2024. В ексклюзивному інтервʼю "Сніданку з 1+1" він розповів про залаштунки шоу цього року. Голосування за переможця Нацвідбору, який представлятиме Україну на пісенному конкурсі у Швеції, мало відбутися 3 лютого в Дії. Однак через велике навантаження на застосунок стався збій у його роботі. Українці певний час не могли проголосувати, що змусило ведучих імпровізувати під час трансляції.

"Серед організаторів почався брейншторм. Просять дати ще 5 хвилин, минає 5-10 хвилин, і нічого не відбувається. Вирішили тягнути час, щоб дати Дії відновитись. Це все була імпровізація. Коли стало зрозуміло, що програма не відновиться, вирішили перенести голосування на добу", — розповів Тімур.

Про те, чи вплинуло перенесення голосування на результати, ведучий відповів:

"Збільшилась кількість відданих голосів. Всього проголосувало 1 167 000 людей. Шалений відрив переможниць від другого місця. Відповідь тут одна – людям просто подобається".

Також Тімур розповів, чи йому було комфортно працювати у тріо із Юлією Саніною та Василем Байдаком:

“Вони прекрасні, такі легкі, швидкі. З Юлією Саніною ми вже працювали, з Василем — вперше — у нього був чудовий дебют”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тімур Мірошниченко прокоментував скандали навколо пісень деяких учасників Нацвідбору на «Євробачення-2024»

Більше цікавих гостей та новин шукайте у "Сніданку з 1+1" у будні з 6:30 до 9:30 на "1+1 Україна".

Новини по темі