Яка криза спіткала стосунки MamaRika: подробиці в "ЖВЛ представляє"

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
MamaRika розповіла про проблеми у шлюбі: подробиці
instagram/mamarika_official

"Кожна спроба діалогу закінчується скандалом": MamaRika розповіла про серйозні проблеми у шлюбі.

Поділитися:

Українська співачка MamaRika зізналася, що знаходиться на межі розлучення із чоловіком, гумористом Сергієм Середою. Кризовому періоду співачка присвятила навіть пісню і випустила кліп з символічною назвою "Хтось йде", який опублікувала у своєму Instagram. Про це в проєкті "ЖВЛ представляє" детально розповів ведучий Тімур Мірошниченко.

"Усе відбувається. Просто зараз, в цю секунду наша сім'я переживає надскладні часи, і так, як зараз, нас не хитало ніколи. Ми із Сергієм не хочемо здаватися і намагаємося робити все, що в наших силах, щоб зберегти те, що маємо. Якщо ви зараз проходите через те ж саме, знайте, ви не одні. Це ок бути не ок", — поділилася артистка в соцмережах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У співака Віталія Козловського і його дружини народився син

Згодом в одному з проєктів MamaRika поділилася подробицями та сказала, що криза в стосунках загострилася під час сумісного відпочинку в Буковелі.

"В нас криза такого масштабу, якої не було жодного разу за всі дев'ять років, скільки ми разом. Зараз в нас така фаза, що кожна спроба діалогу закінчується конкретним скандалом і просто літають предмети", — розповіла співачка.

Дивіться більше цікавих новин про життя знаменитостей у проєкті "ЖВЛ представляє" в "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап знайшов Насті заміну? Як артист у Німеччині співав російською мовою

Новини по темі